Ненужни са тези национални избори, предизвикани заради определени интереси. Важният

...
 Ненужни са тези национални избори, предизвикани заради определени интереси. Важният
Коментари Харесай

Атанас Атанасов: ГЕРБ се държаха като управляваща опозиция

 

„ Ненужни са тези национални избори, провокирани поради избрани ползи. Важният спор за развиването на Европейски Съюз остана някъде в сянка. Всички се занимават с Народното събрание и ръководството на страната, няма изчерпателен спор по какъв начин България да взе участие в развиването на Европейски Съюз “. Това сподели ръководителят на ДСБ Атанас Атанасов.

Оказван му е напън от 5 души, измежду тях и Сарафов, добави той

Разговорът е част от предизборните изявленията и диспути „ Избори 2 в 1 – Гласът ти се чува “ на bTV. 20 партии и 11 обединения вземат участие със свои претенденти за Народното събрание. От всички 6114 претенденти за народни представители би трябвало да решим кои 240 ще пратим в Народното събрание.

Той сподели, че нещата могат да станат непредсказуеми, в случай че няма постоянна власт след изборите.

 Катастрофа с 3 коли на пътя Железница - Симитли (СНИМКИ) 2 мин. Катастрофа с 3 коли на пътя Железница - Симитли (СНИМКИ)  12 пасажери пострадаха при мощна турбуленция 2 мин. 12 пасажери пострадаха при мощна турбуленция  Володимир Зеленски: С Швейцария приготвяме среща на върха за мир. Иска ли Русия разговор? 6 мин. Володимир Зеленски: С Швейцария приготвяме среща на върха за мир. Иска ли Русия разговор?  Тежка злополука на Подбалканския път тази нощ, има потърпевши 1 мин. Тежка злополука на Подбалканския път тази нощ, има потърпевши  Мъж е намушкал смъртоносно майка си 1 мин. Мъж е намушкал смъртоносно майка си  Много слънчеви часове: Какво ще бъде времето в неделя? 4 мин. Много слънчеви часове: Какво ще бъде времето в неделя?  Катастрофа с 3 коли на пътя Железница - Симитли (СНИМКИ) 2 мин. Катастрофа с 3 коли на пътя Железница - Симитли (СНИМКИ)  12 пасажери пострадаха при мощна турбуленция 2 мин. 12 пасажери пострадаха при мощна турбуленция  Володимир Зеленски: С Швейцария приготвяме среща на върха за мир. Иска ли Русия разговор? 6 мин. Володимир Зеленски: С Швейцария приготвяме среща на върха за мир. Иска ли Русия разговор?  Тежка злополука на Подбалканския път тази нощ, има потърпевши 1 мин. Тежка злополука на Подбалканския път тази нощ, има потърпевши  Мъж е намушкал смъртоносно майка си 1 мин. Мъж е намушкал смъртоносно майка си  Много слънчеви часове: Какво ще бъде времето в неделя? 4 мин. Много слънчеви часове: Какво ще бъде времето в неделя?

„ ГЕРБ се държаха като ръководеща съпротива. А от Движение за права и свободи се държаха назидателно и посочваха, че имат въздействие върху ГЕРБ. Това е нашето терзание и терзанието на нашата гласоподаватели. Ние не знаем по кое време Борисов работи по лична воля или по кое време извършва волята на Движение за права и свободи и на Пеевски. А би било ненормално в случай че откакто минат изборите и единствената опция за болшинство е сред ГЕРБ и нас, да не преговаряме. Но аз бих споделил, че в случай че този развой ще се случи - той би трябвало да стартира оттова откъдето спря “, разяснява Атанасов.

Той попита и къде е Мария Габриел

„ Тя нито е претендент за националния парламент, нито е за Европейския парламент. Къде изчезна тя, тъй като аз имах чувството, когато участвах в договарянията, че госпожа Габриел искаше да сформира държавно управление. Само че доста постоянно ѝ се постановяваше да прекъсва договарянията и да отива да се съветва. И тези, които дърпаха конците откъм гърба, провалиха тези договаряния “, съобщи още Атанасов.

По думите му няма спор в тази акция за същността на това какво би трябвало да се направи в българската политика в европейската.

По думите му Петков просто е желал да напусне една неправителствена организация

„ Постоянно се занимаваме с някакви записи, с някакви кавги, с някакви митници и какво ли не. Това е целенасочена акция за угнетяване на изборната интензивност, с цел да се реализира и този резултат, за който приказвам аз. Надявам се, че българските жители не са нито късопаметни, нито да не виждат добре процесите и ще излязат да гласоподават “, разяснява Атанас Атанасов.

Продължи да четеш  
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР